Forfatterforedrag på Rudersdal Bibliotek;

hovedbiblioteket i Birkerød

16. januar 2020 

Allerød Nyt

11. marts 2019

Bogsignering

Allerød Bog&idé

30. marts 2019

Krimiforfatter med Allerød-baggrund udgiver bog nummer to

Mød Marianne Monteau, når hun signerer sin nye krimi ’Satans Yngel’ i Bog & Idé i Allerød

 

En kvindelig læge med et misundelsesværdigt liv – eksklusivt hus, mand, børn og karriere på skinner – går til chok for hendes familie en dag hjemmefra. Eller gør hun? Politiassistent Lucy Kiehl går ind i sagen og kobler den til to andre forsvindingssager, som hurtigt viser sig langt alvorligere end først antaget.

Sådan lyder anslaget til Marianne Monteaus anden bog ’Satans Yngel’, der udkom 20. februar på sit forlag, ’Many Minutes’.

Marianne Monteau er uddannet læge og har fuldtidsjob i lægemiddelindustrien. Hun har boet i Allerød i 16-17 år, men flyttede for halvandet år siden til Lyngby. I 2016 tog hun et års orlov for at forfølge sin drøm om at skrive.

Hendes debutkrimi, ‘Jeg er den skyldige’ udkom i efteråret 2018. Den er indtalt som lydbog af Peter Carstens, som også har indtalt Jesper Steins og andre berømte krimiforfatteres bøger.

”Min første bog er virkelig en succes på Mofibo og Storytel, både som lyd- og som e-bog, og jeg er bare så glad for at være nået så langt ved helt egen kraft,” siger hun, hvis bøger er godt repræsenteret på landets biblioteker.

Marianne Monteau skriver nu på bind tre i Lucy Kiehl-krimiserien, men foreløbig er forfatterarbejdet, som hun selv formulerer det ”en meget fyldig hobby” ved siden af jobbet i lægemiddelindustrien.

Bogsignering i Bog & idé i Allerød 30. marts kl. 11.00-13.00.

Af

Anne Lønstrup

Allerød Nyt

04.09.2018 

Det Grønne Område' for Lyngby-Taarbæk kommune

31.07.2018

Rudersdal Avis

14.08.2018

FOLLOW ME

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Snapchat Social Icon

© 2017 // Marianne Monteau